Nieuw bij RAb30

Ben je nieuw en wil je graag kennismaken met RoundAbout30? Zit je met een vraag of wil je gewoon jouw verhaal kwijt? Dan staan wij klaar voor jou!

Hoe?

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met RoundAbout30: een instapmoment, persoonlijk gesprek, via mail, via chat …

Mail of Facebook
Je kan ons steeds bereiken via info@roundabout30.be deze site of Messenger. Wij doen ons best om jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

RAbabbel
RAbabbel… what’s in a name?!

Je wil heel graag naar een activiteit komen, maar weet niet wat te verwachten? Je kent niemand maar wil andere mensen leren kennen? Die eerste stap zetten is vaak niet evident. Dan is een “RAbabbel” misschien iets voor jou.

Zie een RAbabbel als een gezellige café-babbel. Een 2-tal RAb30-medewerkers nemen je mee op café voor een los gesprek. Dit kan voor een activiteit, praatcafé of op eender welk moment dat voor jou past.

Soms spreken we ook voor een activiteit af met nieuwelingen en gaan we samen een drinken alvorens we naar de activiteit gaan. Op deze manier leer je alvast ons en andere nieuwe mensen kennen.

Contacteer ons via de site of Messenger en laat weten wat jou het best uitkomt.

Kom gewoon af
Zo’n instapmoment is uiteraard niet verplicht. Je bent ook gewoon welkom tijdens het RAb30-café zonder ons op voorhand te verwittigen.