Nieuw bij RAb30

Ben je nieuw en wil je graag kennismaken met RoundAbout30? Zit je met een vraag of wil je gewoon jouw verhaal kwijt? Dan staan wij klaar voor jou!

Hoe?

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met RoundAbout30: een instapmoment, persoonlijk gesprek, via mail, via chat …

Mail of Facebook
Je kan ons steeds bereiken op info@roundabout30.be of vul het formulier op onze contactpagina in. Wij doen ons best om jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Uiteraard kan je ons ook volgen en contacteren via Facebook.

RAbabbel
RAbabbel… what’s in a name?!

Je wil heel graag naar een activiteit komen, maar weet niet wat te verwachten? Je kent niemand maar wil heel graag andere mensen leren kennen? Die eerste stap zetten is vaak niet evident. Dan is een “RAbabbel” misschien iets voor jou.

Bij een RAbabbel gaan een 2-tal RAb30-medewerkers gezellig op café iets drinken met de nieuwelingen. Zo leer je alvast ons en de andere nieuwe mensen kennen. Dit kan plaatsvinden voor een activiteit. Daarna gaan we samen naar de activiteit.

Past het niet voor jou of wil je toch liever een persoonlijke RAbabbel zonder andere nieuwe mensen. Dan spreken we op een andere moment af met jou alleen. Dit kan op café, maar evengoed tijdens een wandeling in het park of aan een ijskraam. 😉

Contacteer ons en laat weten wat jou het best uitkomt.

Kom gewoon af
Zo’n instapmoment is uiteraard niet verplicht. Je bent ook gewoon welkom tijdens het RAb30-café zonder ons op voorhand te verwittigen.