Word RAb30-Tiger

De kern van RAb30 wordt ondersteund door de RAb30-Tigers. Zonder hen zou onze vereniging niet draaien. Zij bieden een helpende hand bij activiteiten, cafés, onze werking en geven ons zo de nodige tijgerkracht!

Welk engagement moet ik aangaan als tiger?
Wij zien dit zeer ruim. Help je graag mee achter de toog, ben je liever creatief bezig met het uitwerken van een activiteit of is fotografie of copywriting meer jouw ding? Elk talent is welkom. Hoe jij jouw rol als tiger invult, daar laten we je vrij in. Wat verwachten we dan van jou? Uiteraard de nodige betrokkenheid en een actieve rol in de vereniging.

Voordelen van RAb30-tiger?
Eerst en vooral maak je deel uit van een groep enthousiaste medewerkers. Als tiger krijg je inspraak in onze werking. Wil je enkel helpen achter de toog of heb je zin om zelf een activiteit te organiseren? Je kiest zelf hoe ver je wil gaan in je engagement. In ruil organiseren wij activiteiten voor onze medewerkers om hen te bedanken.

Heb je ook zin om ons team te versterken?
Contacteer ons of spreek ons aan tijdens het RAb30-café of een activiteit. We zijn steeds op zoek naar mensen die het zien zitten om eens achter de bar te staan of helpen met een activiteit te organiseren. Ook nieuwe ideeën voor activiteiten zijn steeds welkom.