11/8 RAb30’s sterren komen, sterren gaan café

The shooting star

In tegenstelling tot vorige berichtgeving gaan we in augustus voor een andere themacafé dan gepland. Arabian night wordt uitgesteld naar een latere datum. Omdat augustus dé maand van de vallende sterren is, is dit het uitgelezen moment om gezellig samen met ons naar dit natuurfenomeen te kijken. Een sterrencocktail (als je er genoeg drinkt zie je zelfs twee keer zo veel vallende sterren) en een gezellige bar, dat zijn alvast onze ingrediënten!

Luc De Vos zong ooit ‘sterren komen, sterren gaan’. Dus ook de ideale avond om de sterren die niet meer onder ons zijn de revue te laten passeren. Van David Bowie tot Eddy Wally, van Yasmine tot Michael Jackson…

Het salon van de Casa Rosa is the place to be.

Ben je nieuw en wordt dit je eerste kennismaking met onze werking, aarzel dan niet om ons vooral te verwittigen op info@roundabout30.be of via dit event. Wij verwelkomen je graag.

Tot dan op RAb30’s sterren komen, sterren gaan café!